Tuinontwerp

Geniet je slechts de helft van het jaar van je buitenruimte? Wil je meer groen maar weet je niet waar te beginnen? Je merkt dat het regenwater niet goed wegloopt? Ik help je graag met gefundeerd advies!

Het ontwerpen van (kleine) stadstuinen, dakterrassen, balkons en geveltuinen is mijn expertise. Met meer groen maak je de stad leuker, beter leefbaar en voelt iedereen zich aantoonbaar beter. Hoewel stadstuinen vaak klein, donker en omsloten zijn, kun je met de juiste planten een groene omgeving creëren waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Met mijn ontwerpen – en een evenwichtige opbouw van vaste planten, heesters en bomen – zorg ik ervoor dat je buitenruimte het hele jaar door aantrekkelijk blijft. Zo geniet je niet alleen van je eigen, groene omgeving maar draag je ook bij aan de leefbaarheid van de stad.

Project:
Hornbach -online- Tuinadviesdagen 2020

Tuinadvies over indeling en beplanting inclusief een schetsontwerp.

Voor meer foto’s klik op een afbeelding

Project:
Hornbach tuinadviesdagen voorjaar 2019

Advies over beplanting, bestrating en indeling van particuliere tuinen.

Project:
Amsterdamse stadstuin

Een tuin op het noord-oosten die het hele jaar door groen en aantrekkelijk is?

Klik op een foto voor meer beelden

‘Door hoogteverschil en indeling lijkt onze stadstuin ruimer en is bovendien lekker groen door de juiste samenstelling van planten. Het hele jaar genieten!’

Koen over tuinontwerp

Project:
Tuinschuur met groen sedum dak

Groene daken met bloeiende plantjes maken de stad minder grijs!

Voor

Na

” Een groen schuurdakje met plantjes, veel leuker dan kaal dakleer. En natuurlijk super fijn voor bijen, die bloeiende sedum “

Marie over tuinadvies

Leg je tuin en/of woonvraag aan me voor
tijdens een vrijblijvend gesprek!

06 24641354