Over mij

Verbinden. Dat is wat ik, Ester Riemersma – tuinontwerper en interieurstylist – het liefst doe. Vandaar mijn bedrijfsnaam: Ferbine, Fries voor verbinden.

Ik gaf mijn werk in de communicatiebranche op om vervolgens in 2010 af te studeren aan de Artemis Styling Academy, richting Interieur. Daarna volgde ik de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerp Academie.

Beide opleidingen stellen me in staat om dat te doen waar ik goed in ben: het verbinden van binnen en buitenruimtes, mooi in elkaars verlengde. Met als missie: meer groen in en rond het huis. Want in de stad is een tuin of groene buitenruimte zeker niet altijd vanzelfsprekend. En wie het geluk heeft toch enig groen te bezitten, weet daar niet altijd raad mee.

Ik wel. Als zelfstandig ondernemer in mijn woonplaats Amsterdam ben ik altijd op zoek naar een spannend samenspel van groen, vorm, kleur en materiaal. Zowel voor binnen als voor buiten.

 

Samen gaan we voor een natuurlijke, groene en prettige woonomgeving!

Kunst, architectuur, design, fotografie en de stedelijke omgeving met haar (gevel)tuinen en dakterrassen zijn voor mij belangrijke inspiratiebronnen. Een andere bron van inspiratie is de persoonlijke band die ik opbouw en onderhoud met de mensen die ik adviseer op het gebied van tuin- en interieurontwerp.

‘Dankzij Ester werd ons ontwerp nog veel mooier dan we van tevoren hadden bedacht.
Haar moodboards gaan nog steeds regelmatig mee in de tas.’

Jolijn over interieuradvies

Leg je tuin en/of woonvraag aan me voor
tijdens een vrijblijvend gesprek!

06 24641354